Ale!

Kryptovaluuttakoulutuspaketti nro 3.0

4300,00  4200,00 

Tämä kryptovaluuttakoulutuspaketti nro 3 sisältää avaimet käteen koulutuksen, ohjauksen ja kolmeen kryptovaluuttakansioon maailman suurimmissa pörsseissä. Paketin tilaajan kanssa valitaan valuuttakansioon kryptovaluutat 20 maailman suurimman krypton joukosta. 

Kuvaus

Tämä kryptovaluuttakoulutuspaketti nro 3 sisältää avaimet käteen koulutuksen, ohjauksen ja kolmeen kryptovaluuttakansioon maailman suurimmissa pörsseissä. Paketin tilaajan kanssa valitaan valuuttakansioon kryptovaluutat 20 maailman suurimman krypton joukosta.  Valitut valuutat ovat tallessa omassa virtuaalilompakossa tai pörssin salasana, sähköposti ja Google Authenticatorin varmistuksen takana. Kaikki varmistukset ovat tilaajan hallussa. Tämän paketin tilaaja voi aina halutessaan myydä paketin sisällön sen hetkisen markkinahinnan mukaisesti. Paketin hintaan sisältyy myynnin ja kotiutuksen opastus.

Paketti nro 3 hinta on 3500 euroa + alv 20% = 4200 euroa. Paketilla ostetaan 3000 eurolla markkinahintaan 20 suurinta valuuttaa, tilaajan toiveitten mukaisesti.

Kaikki on valmiina pitkäaikaiselle koulutuspaketille. Pakettiin kuluu seuranta ohjelmisto, jolla voi tarkastella 24/7 miten arvot muuttuvat. Ohjelmiston kautta voi myös opiskella lisää kryptovaluuttojen toimintoja.

Mikäli asiakas haluaa tilaamilleen valuutoille omat virtuaalilompakot ja fyysisesti kotiin, lisämaksu on 600 eur + alv 20% = 720 euroa. Sisältäen markkinoiden parhaan fyysisen muistikortti/USB lompakon ja ohjelmiston + ohjeet lompakon avaamiseen ja kryptovaluuttojen siirtoon.

Kaikki koulutuspaketit sisältävät aina tilaajan TÄYDEN mahdollisuuden kontrolloida tilauksensa sisältöä ja koulutusta. Muita kuluja tai kk-maksuja ei ole.

Tilaa tämä paketti ja maksa tilisiirtona. Soitamme, lähetämme spostia ja sovimme jatkotoimista mahdollisimman pian. Tavoite on, että noin 5 päivässä tilaajalla on toimitettuna tilauksen mukainen paketti täysin tilaajan omassa hallussa.

HUOM! Mikään kryptokoulutuspaketti ei takaa tuottoja tai tappioita. Kaikki koulutuspaketit sisältävät koulutuksen ja ohjauksen siihen asti, jotta tilaaja saa kaikki tarvittavat tiedot tilaamansa koulutuspakettinsa hallintaan, seurantaan ja hoitamiseen sekä mahdolliseen myyntiin. Koulutus ei sisällä mahdollista lisäkoulutusta, tukea tai omaa fyysistä lompakkoa, muutoin kuin erillisellä koulutustilauksella. 

Rikasta elämääsi uusilla valuutoilla, jotka muuttavat Sinunkin maailmaasi enemmän kuin internet. Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa viimeisimmistä tapahtumista ja vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää kryptojen luomia tulevaisuuden mahdollisuuksia.

--- Uutiskirjeen tilaajilla on aina edullisempi hinta kursseista ja tapahtumista.

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest