Ale!

6. Kryptojen ostamisen, säilyttämisen ja myynnin perusteet la 11.5.2018 klo 10 – 16

390,00  298,80 

Päivän aikana opit luomaan tilin Poloniex.com sivustolle ja toimimaan tavoitteittesi mukaisesti. Mikäli haluat osallistua tälle kurssille, pitää Sinulla olla jo valmiina vähintään yksi Bitcoin-lompakko ja siellä vähintään noin 200 euron arvosta Bitcoineja. Kurssi aloitetaan heti käytännön toimilla, joten Bitcoin- lompakko pitää olla valmiina. Jos Sinulla ei ole Bitcoin tai Etherium lompakkoa valmiina, voit osallistua ensin Bitti-iltaamme, jossa tehdään Bitcoin- ja Etherium- lompakot valmiiksi. Oma kannettava tietokone mukaan. Kysy bitti-iltojen aikataulusta info@kryptokoulutus.fi 

Kuvaus

Tällä kurssilla opit perusteet siitä miten ostat, säilytät ja myyt eri kryptovaluuttoja oikein. Kryptovaluutat tulevat olemaan pian käytössä jokapäiväisessä elämässäsi. Nyt niillä voi jo tehdä kauppaa tai ostaa omaksi.

Olisitpa tiennyt tämän kurssin tiedot ja taidot noin 2 – 3 vuotta sitten, niin voisit olla saanut esim. noin 9 euron sijoituksella alla olevan tuloksen: 

Binance Coin arvopäivä Ostoarvo USD Jos sijoitat
10 US dollaria,
saat kolikoita kpl 31.7.2017
Kolikoiden arvo
huipussa
31.7.2017 0,1 100 10
20.4.2019 25,24 100 2524
Pääomasi on
kertautunut
252,4 kertaa  
Sinulla olisi nyt 10 US dollarin sijoituksella 2524 dollaria      
eli noin    2 294,55 €    
Kasvu % 25 240 %    

Kurssille voi tulla mukaan jatkamaan edellisellä kurssilla mahdollisesti keskenjääneitä asioita. Kurssin kertaajat ovat aina tervetulleita.

Päivän aikana opit luomaan ja käyttämään kryptokaupankäyntitiliejä muutamiin pörsseihin ja toimimaan tavoitteittesi mukaisesti. Mikäli haluat osallistua tälle kurssille, pitää Sinulla olla jo valmiina vähintään yksi Bitcoin- tai Etheriumlompakko ja siellä vähintään noin 100 – 200 euron arvosta Bitcoinia tai Etheriumia. Kurssi aloitetaan heti käytännön toimilla, joten Bitcoin- lompakko ja ainakin yksi kaupankäyntipaikka pitää olla valmiina. Huomio, että lähes kaikki kauppapaikat vaativat asiakkaan (Sinun) tuntemisen ja hyväksymisen (KYC) ennen kuin voit tehdä kauppaa sivustoilla. Ota varalta passi tai ainakin ajokorttimukaan.

Lisäksi ota oma kannettava tietokone mukaan ja muista salasanat tietokoneeseen ja myös puhelimeen, koska oletettavasti asennamme uusia sovelluksia tietokoneeseesi ja puhelimeesi.

Jos Sinulla ei ole Bitcoin tai Etherium lompakkoa valmiina, osallistu ensin Krypto-iltaan tai yksityistunnille, jossa tehdään Bitcoin- ja Etherium- lompakot ja aloitetaan pörssitilien sisäänkirjautuminen ja osa pörssitileistä saadaan valmiiksi. Yksityistunteja voit kysyä osoitteesta info@kryptokoulutus.fi tai tulla mukaan jo aiemmin järjestettävälle kryptolompakko kurssille.

Kurssi sisältää seuraavat aihealueet:

  1. Avaamme myös uusia kryptopörssitilejä
  2. Kryptojen ostaminen ja myyminen
  3. Tukisivuston käyttö, lukeminen ja tukipyyntöjen tekeminen
  4. Lompakot ja kotiuttaminen
  5. Paljon käytännönvihjeitä ja kokemuksia ohjelmien käytöstä + kurssin aikana saat omakohtaista ja kurssilaisten kokemuksia.
  6. Mahdolliset “turvavaluutat”
  7. Eri valuutat ja niiden käyttö
  8. Oma asenne ja sen vaikutus kaupankäyntiin
  9. Mahdollisten tuottojen sijoittaminen uudelleen tai toisiin kohteisiin
  10. Jatkotoimet kurssin jälkeen

Päivän tauot on silloin kun makkinatilanteeseen ja kurssin sujuvaan etenemiseen sopii. Kurssilaisten omat välipalat ja mahdolliset kahvit nautitaan oman tietokoneen lähettyvillä sopivalla hetkellä, koska kryptojen kurssit ovat niin mielenkiintoisia.

HUOM! Kurssi elää markkinoiden mukaan, joten muutoksia taukojen aikatauluissa voi tulla. Varaudu myös ottamaan omat eväät mukaan, koska välttämättä et ehdi lounaalle pois koneen äärestä.

Käytämme tämän kurssin aikana kurssilaisille ja ajankohtaan sopivia kryptokauppapaikkoja. Tietokoneesi käyttöjärjestelmä voi olla mikä vain. Tärkeintä on, että Google Chrome tai FireFox selain toimii ja tietokoneesi on hyvin toimiva.

Alla kuvana yhteenveto siitä mitä Argentiinan Kryptokokouksesta. Lähes kaikissa maissa kryptot ovat sallittuja. Osassa maista jopa keskuspankki suosittelee ottamaan kryptot käyttöön. Esim. Saksan ja Britannian keskuspankki suosittelevat tekemään niin. Myös Suomessa kryptot ovat sallittuja.

Minimi osallistujamäärä on 3 henkilöä ja maksimi 6. Hinta sisältää tauoilla välipalaa. Ei lounasta, mutta lounaalla ei välttämättä ei ehdi käydä.

Kysy lisätietoja tai ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia Rauno Moilaselle osoitteeseen rauno.moilanen@live.fi 

 

Rikasta elämääsi uusilla valuutoilla, jotka muuttavat Sinunkin maailmaasi enemmän kuin internet. Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa viimeisimmistä tapahtumista ja vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää kryptojen luomia tulevaisuuden mahdollisuuksia.

--- Uutiskirjeen tilaajilla on aina edullisempi hinta kursseista ja tapahtumista.

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest