Kryptojen perusteita, Helsingissä to 18.4. klo 18 – 20

0,00 

Kuvaus

Älä jää paitsi jo alkaneesta toisesta investointiaallosta kryptoihin. Ekasta aallosta olettavasti jäit paitsi, koska luet tätä kurssiohjelmaa. Jos olisit sijoittanut esim. 10 USD Bitcoiniin toukokuussa 2010 (arvo alle 0,01 USD/kpl) => 7.4.2019 Bitcoinin hinta oli noin 5 200 USD/kpl – olisit miljonääri. Sinulla olisi käteistä noin 5,2 miljoonaa USD, eli noin 5 miljoonaa euroa.  –  Mutta koska et tehnyt niin, tee sijoitukset omaan tulevaisuuteesi nyt, koska tulevaisuus on pian täällä. Muistat varmaan ensimmäiset kännykät tai tietokoneet – niistäkin sanottiin, että ei niitä tarvita. Nyt lähes jokaisella on sellaiset nykypäivänä.

Tule kuuntelemaan, näkemään ja oppimaan perusteita kryptoista. Iltatilaisuus järjestetään Helsingissä klo 18 – 20.

Tilaisuus on ilmainen.

Illan ohjelma
Klo 18 – 19
 Rauno Moilanen kertoo käytännön esimerkein ja kokemuksesta, mitä uutta kryptot ovat tuomassa meidän jokapäiväiseen elämään. Kryptot ovat muuttamassa meidän tapaa elää ja olla enemmän kuin internet ja kännykät ovat muuttaneet elämäämme viimeisen 20 vuoden aikana.
klo 19:05 – 20 Rauno Moilanen kertoo käytännön tapoja ja vihjeitä, miten voit hyötyä maailman suurimmasta tulon ja omaisuuden jaosta. Vain harvoin on mahdollisuus osallistua koko maailmaa muuttavaan järjestelmien päivittämiseen. Yksi muuttuvista järjestelmistä on raha- ja maksujärjestelmä.

Suositeltavaa on ottaa mukaan oma kannettava tietokone. Internet yhteys löytyy järjestäjän puolesta.

Illan keskustelu kielet ovat: suomi ja englanti tarvittaessa.

Paikka: Myllypuro, Helsinki. Joukkoliikenne pelaa ja Ilmaisia katuparkkipaikkoja löytyy kurssipaikan lähettyviltä. Tarkempi osoite kerrotaan vain osallistujille, joten ilmoittaudu mukaan, jotta saat varmasti istumapaikan. Istumapaikkoja on vain 6 henkilölle. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä spostia  tai tekstiviesti numeroon 045 20 20 280.

Hinta: Ilmainen!

Kurssin kouluttajana on Rauno Moilanen. Hänellä on 13 vuoden kokemus tietotekniikkakoulutuksesta ja 24 vuoden kokemus kouluttamisesta. Rauno on kirjoittanut ja ollut mukana kirjoittamassa tuhansia sivuja tietotekniikan oppimateriaalia. Rauno on kouluttanut esim. IBM:n ja Amiedun kouluttajia sekä useiden suomalaisten suuryritysten henkilökuntaa noin 150 kertaa vuodessa 11 vuoden ajan. Kryptosijoittamista, louhintaa ja kouluttamista Rauno on tehnyt vuodesta 2016 alkaen.

 

Rikasta elämääsi uusilla valuutoilla, jotka muuttavat Sinunkin maailmaasi enemmän kuin internet. Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa viimeisimmistä tapahtumista ja vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää kryptojen luomia tulevaisuuden mahdollisuuksia.

--- Uutiskirjeen tilaajilla on aina edullisempi hinta kursseista ja tapahtumista.

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest