Ale!

Kryptoilta- Kryptolompakkojen perustaminen la 20.4.2019 klo 14 – 17

149,00  99,00 

Illan aikana opit millaisia turvallisiksi havaittuja kryptolompakoita on olemassa. Opit miten rahaliikenne pelaa ja mitä kryptot ovat. Opit luomaan omat lompakot Bitcoinille ja Etheriumille sekä siirtämään niihin haluamasi määrän valuuttaa sekä osallistumaan bittien kaivamiseen.

Kuvaus

Kryptolompakkoiltana opit luomaan kryptolompakot ja aloitat tutustumiseen kryptojen maailmaan käytännössä. 

Krypto-illan aikana opit millaisia turvallisiksi havaittuja kryptolompakoita on olemassa. Opit miten rahaliikenne pelaa ja mitä kryptot ovat. Opit luomaan omat lompakot Bitcoinille ja Etheriumille sekä siirtämään niihin haluamasi määrän valuuttaa. HUOM! Kaikki lompakot eivät hyväksy siirtoja ennen kuin Sinä olet toimittanut palvelun tarjoajalle asiakkaan tunnistautumiseen vaadittavat asiakirjat (KYC, Know Your Customer). Yleensä tarvitaan kuva passista ja viimeisimmästä sähkö- tai puhelinlaskusta. Jotkin palveluntarjoajat vaativat muitakin tapoja varmistaa kuka uusi asiakas on.

Kurssilla on paljon käytännön tekemistä, joten muista ottaa kurssille mukaan voimassa oleva passi ja/tai henkilökortti tai ajokortti, uusin puhelin- tai sähkölasku, oma kannettava tietokone, pankkitunnukset ja maksukortti mukaan, joiden avulla voit siirtää valuuttaa lompakkoon ja ostaa Bitcoinia ja Etheriumia. Illan aikana jokainen luo tilit ja aloittaa kryptojen

Minimi osallistujamäärä on 2 henkilöä ja maksimi 6.

Kurssihinta: 99 eur (normaali 149 e).  Tarjous voimassa toistaiseksi, tai niin kauan kuin kurssipaikkoja riittää.

Kurssihinnan säästät jo siinä, että jätät yhdenkin mokan tekemättä. Esim. Etherium lompakkoa et saa auki, jos olet unohtanut salasanasi. Kurssi sisältää  käytännön kokemusta ja vinkkejä siitä, miten toimitaan eri tilanteissa.

 

Käytämme tämän kurssin aikana palvelin sivustojen lisäksi pääasiassa Google Chromea. Tietokoneesi käyttöjärjestelmä voi olla mikä vain. Tärkeintä on, että Google Chrome tai FireFox  toimii ja tietokoneesi on hyvin toimiva. Lisäksi tutustumme tietoturvaan ja tietojen varmuuskopiointi vaihtoehtoihin sekä Googlen Authenticator ohjelmaan.

Kurssin kouluttaja on Rauno Moilanen, jolla on vuodesta 1993 alkaen ammattilaisten ote tietotekniikkaan. Rauno on kouluttanut IBM:n monen muun koulutuslaitoksen kouluttajia, henkilökuntaa ja asiakkaita päätyönä vuosina 1996 – 2006 noin 150 kertaa vuodessa. Lisäksi hän on kouluttanut datanomien koulutusohjelmissa tietoliikennettä ja tietoturvaa. Rauno on julkaissut ja ollut mukana julkaisemassa kaksi tietotekniikka kirjaa, tuhansia sivuja oppimateriaaleja tietotekniikkaan, luonut Editan kanssa ensimmäiset palvelimilla myytävät oppimateriaalit ja luonut web-kauppoja vuodesta 2003 alkaen.

Nykyisin Rauno on innostunut vähintään 100-lasissa kryptoiliusta eri palvelimilla ja alustoilla. Hän on tutustunut ja testannut käytännössä, miten tämä juuri kaikille tulossa oleva maailma avautuu ja miten siitä saa parhaan hyödyn irti.

Maailmamme muuttuu seuraavan 5 vuoden aikana enemmän kuin mitä on tapahtunut viimeisen 30 vuoden aikana …. Otetaan uudet mahdollisuudet vastaan ja iloitaan 🙂

Alla kuvana yhteenveto siitä mitä Argentiinan Kryptokokouksesta. Lähes kaikissa maissa kryptot ovat sallittuja. Osassa maista jopa keskuspankki suosittelee ottamaan kryptot käyttöön. Esim. Saksan ja Britannian keskuspankki suosittelevat tekemään niin.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä spostia  – Saat heti lisäohjeita ja ohjeet kurssille valmistautumiseen heti kurssimaksun suorittamisen jälkeen.

HUOM! Emme takaa, että aiemmat kryptomarkkinoiden tuotot tai tapahtumat toistuvat uudelleen. Markkinat määräävät mahdolliset tuotot tai tappiot. Jokainen kurssille osallistuja on itse vastuussa mahdollisista omista tuotoista ja tappioista.

 

Rikasta elämääsi uusilla valuutoilla, jotka muuttavat Sinunkin maailmaasi enemmän kuin internet. Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa viimeisimmistä tapahtumista ja vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää kryptojen luomia tulevaisuuden mahdollisuuksia.

--- Uutiskirjeen tilaajilla on aina edullisempi hinta kursseista ja tapahtumista.

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest