Hyödyt Sinulle

Järjestämiemme kurssien, valmennuksien ja henkilökohtaisen koulutuksen kautta Sinulla on mahdollisuus oppia ja ottaa osaa käytännössä tähän jo Bitcoinista alkaneeseen maailman laajuiseen muutoksen turvallisesti.

Toinen aalto on jo alkanut ja kun kolmas aalto on jossain vaiheessa alkamassa, silloin tämä ainutkertainen tilaisuus on ohi. Kolmannella aallolla tarkoitan esim. Googlen, Applen, Facebookin tai Netflixin kaltaisia yrityksiä, jotka muutamia vuosia siten olivat lähinnä vitsi, mutta yksi osake on sadoista euroista tuhansiin euroihin per kpl.

Katso alla olevia esimerkkejä siitä, miten mukavasti Suomessakin on käynyt monille, jotka lähtivät ensimmäiseen aaltoon mukaan.

  1. YLE: Bitcoin teki perheenisästä miljonäärin
  2. Ilta-Sanomat: Yllätysmiljonääriksi noussut Hanhikoski kertoo, kuinka rikastui: ”Vielä joulukuussa 2016 lainasin ystävältä rahaa kattoremonttiin.
  3. MTV uutiset: – 100 eurolla bitcoinia vuonna 2010

Rikasta elämääsi uusilla valuutoilla, jotka muuttavat Sinunkin maailmaasi enemmän kuin internet. Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa viimeisimmistä tapahtumista ja vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää kryptojen luomia tulevaisuuden mahdollisuuksia.

--- Uutiskirjeen tilaajilla on aina edullisempi hinta kursseista ja tapahtumista.

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest