Esittely

Kurssien kouluttajana on Rauno Moilanen
Raunolla on vuodesta 1993 alkaen ammattilaisten ote tietotekniikkaan. Rauno on kouluttanut IBM:n monen muun tietotekniikka koulutuslaitoksen kouluttajia, henkilökuntaa ja asiakkaita päätyönään vuosina 1996 – 2006 noin 150 kertaa vuodessa. Microsoftin Small Business asiantuntijuus toi palvelimet ja verkot tutuksi. Lisäksi hän on kouluttanut datanomien koulutusohjelmissa tietoliikennettä ja tietoturvaa. Rauno on julkaissut ja ollut mukana julkaisemassa kaksi tietotekniikkakirjaa, tuhansia sivuja oppimateriaaleja tietotekniikkaan, luonut Editan kanssa ensimmäiset palvelimilla myytävät oppimateriaalit ja luonut web-kauppoja vuodesta 2003 alkaen.

Nykyisin Rauno on innostunut vähintään 100-lasissa kryptoiliusta eri palvelimilla ja alustoilla. Hän on tutustunut ja testannut käytännössä, miten tämä juuri kaikille tulossa oleva maailma avautuu ja miten siitä saa parhaan hyödyn irti.

Maailmamme muuttuu seuraavan 5 vuoden aikana enemmän kuin mitä on tapahtunut viimeisen 30 vuoden aikana …. Otetaan uudet mahdollisuudet vastaan ja iloitaan uusien sovellusten ja rahan käytön uusista mahdollisuuksista 🙂

Rikasta elämääsi uusilla valuutoilla, jotka muuttavat Sinunkin maailmaasi enemmän kuin internet. Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa viimeisimmistä tapahtumista ja vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää kryptojen luomia tulevaisuuden mahdollisuuksia.

--- Uutiskirjeen tilaajilla on aina edullisempi hinta kursseista ja tapahtumista.

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest